• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

750ml

  • Αρχικη
  • Νεα
  • Δοκιμασαμε
    • Κοκκινο
    • Λευκο
    • Ροζε
  • TIPS
  • 750ML
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Email
    • Facebook
    • Instagram

υψόμετρο

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΡΥΓΟ- Α’ ΜΕΡΟΣ

Σα 18-Αυγ-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Μέσα από αυτό το άρθρο σας παρέχουμε χρήσιμες οδηγίες που δεν θα βρείτε συγκεντρωμένες στο διαδίκτυο, σε ενημερωτικά φυλλάδια ή σε ταξιδιωτικούς οδηγούς. Σημαντικές πληροφορίες για τις έξτρα απολαύσεις, νέες ετικέτες της τελευταίας σοδειάς, tips για να διευκολυνθείτε στην πρόσβαση στα επιλεγμένα οινοποιεία χωρίς να χάσετε χρόνο. Το οδοιπορικό μας στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποιήθηκε με…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:750ml, blend, Helios, Hesperis, magnum, Sauvignon Blanc, Syrah, wines of Crete, αμπελώνας, αμφορέας, ασβεστολιθικά εδάφη, Ασπρος Λαγός, Ασύρτικο, αφιλτράριστο, βαρέλι, Βενεράτο, Βιδιανό, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, γλυκό κρασί, Δαφνές, διαγωνισμοί οίνου, Διαμαντόπετρα, δίσκος Φαιστού, ετικέτα, ζύμωση σε αμφορείς, Ηράκλειο, Ιδαία, Ιδαία οινοποιητική, κάθετη γευσιγνωσία, Κάτω Ασίτες, κόκκινο κρασί, κρασί, Κρήτη, λευκό κρασί, Λιάτικο, Μαλβαζία, μεταλλικότητα, μονοποικιλιακό, Μοσχάτο Σπίνας, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξενάγηση, οινολόγος, οινοποιείο, οινοποιείο Διαμαντάκη, οινοποιείο Δουλουφάκη, οινοποίηση, οίνος, οξύτητα, παλαίωση, πεζούλες, ποικιλία, πολυτεμαχισμός, σοδειά, τρύγος, υψόμετρο, φιάλη, χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, χωρίς θειώδη, χωρίς πρόσθετες ζύμες, Ψηλορείτης, ωρίμαση

ΒΑΡΕΛΑΤΟ ΒΙΔΙΑΝΟ ΑΠΟ ΙΔΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Πα 06-Ιούλ-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Δεν θα φεύγαμε από την Κρήτη εάν πρώτα δεν σας αποκαλύπταμε μία ακόμη καινούρια ετικέτα που βασίζεται αποκλειστικά στην πολλά υποσχόμενη γηγενή λευκή ποικιλία Βιδιανό. Ποικιλία που αγαπάει το βαρέλι, με μεγάλη δυναμική είτε μόνη της είτε σε blend και ολοένα διασημότερη εκτός συνόρων. Εξερευνώνται οι δυνατότητές της από τους Κρήτες οινοπαραγωγούς και όχι μόνο. Ετικέτα της…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Λευκό, Νέα επισημασμένο με:750ml, battonage, Hesperis, Idaia winery, magnum, αλκοόλ, Ανοιχτές Πόρτες, ασβεστο-αργιλώδες, βαρέλι, Βιδιανό, γευσιγνωσία, δεξαμενή, εσπεριδοειδή, ετικέτα, κρασί, Κρήτη, λευκό κρασί, μονοποικιλιακό, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξηρός, οξύτητα, ποικιλία, πολυπλοκότητα, προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη, Ρέθυμνο, σώμα, τρύγος, υψόμετρο, φιάλη, φρούτο, ωρίμαση

Syrah-Paradise can wait…

Τε 27-Ιούν-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Δεδομένου ότι οι φιάλες/ετικέτες του Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros, διαφοροποιούνται ως προς την αισθητική τους, δεν σας κρύβουμε ότι περιμέναμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία την άφιξη της νέας ετικέτας Syrah “Paradise can wait“! Ετικέτα που είχαμε την τιμή να δημοσιεύσουμε πρώτοι πανελλαδικά (σχετικό βίντεο στη σελίδα του Facebook 750ml.gr). Όπως επίσης και να δοκιμάσουμε πρώτοι το κρασί,…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Κόκκινο, Νέα επισημασμένο με:750ml, blend, Paradise can wait, Syrah, αλκοόλ, αμπελώνες, αρώματα, βαρέλι, βύσσινο, γεύσεις, γευστική δοκιμή, Γιώργος Καραμήτρος, δεξαμενή, δέρμα, εμφιάλωση, εξέλιξη, επίγευση, ετικέτα, ζωϊκά, ήσυχος οίνος, καπνός, Καρδίτσα, κάψιμο βαρελιών, κόκκινο κρασί, κρασί, κρέας από κυνήγι, μαρμελάδα δαμάσκηνο, μαύρο πιπέρι, Μεγάλο κρασί, μονοποικιλιακό, μπέϊκον, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, νέα ετικέτα, ξηρός, ξύλο, οινική επικοινωνία, οινοποιείο, οινοποιός, οίνος, οξύτητα, παλαίωση, πικάντικα μπαχαρικά, ποικιλίες, πολυπλοκότητα, προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη, πυκνότητα, ρουμπινί, σοδειά, σώμα, τανίνες, τρύγος, τυφλή γευστική δοκιμή, υψόμετρο, φιάλη, φρούτο

Ανοιχτες Πορτες ’18: Τι (επιπλεον) θα απολαυσουμε στην Οινοτρια Γη!

Κυ 20-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις Ανοιχτές Πόρτες 2018 το κτήμα Οινότρια Γη. Με έδρα το Καπανδρίτι, μια ανάσα από την Αθήνα, οι οινόφιλοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν με ελεύθερη είσοδο από τις 11:00 έως τις 16:00 στους χώρους του πολύ ιδιαίτερου μουσείου οίνου και να δοκιμάσουν τα κρασιά του κτήματος. Σύμφωνα με…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Chateau, Julia Merlot, Merlot, Michel Rolland, Syrah, Αγιωργήτικο, αμπέλι, αμπελοτόπι, Ανοιχτές Πόρτες, αποστάγματα, αργιλώδες, βιολογική γεωργία, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, ελεύθερη είσοδος, εμφιάλωση, επίγευση, ετικέτα, κρασί, Κώστα Λαζαρίδη, μονοποικιλιακό, μουσείο οίνου, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξενάγηση, οινοποιείο, οινοποίηση, Οινότρια Γη, παλαίωση, ΠΓΕ Αττική, ποικιλίες, πολυπλοκότητα, στρεμματικές αποδόσεις, τανίνες, τρύγος, υψόμετρο

Ηγεμονικη προσκληση για τις Ανοιχτες Πορτες 2018!

Τε 16-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Και φέτος το Κτήμα Βασιλείου, θα συμμετάσχει στις Ανοιχτές Πόρτες των οινοποιείων, στην καθιερωμένη πια, πανευρωπαϊκή εκδήλωση. Συγκεκριμένα το Σάββατο 26 & την Κυριακή 27 Μαίου 2018, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο στο οινοποιείο που βρίσκεται στο Κορωπί, θα ταξιδέψουμε γευστικά και αρωματικά δοκιμάζοντας ιδιαίτερες ετικέτες όπως…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Grand Reserve, HGEMON, Αγιωργήτικο, Ανοιχτές Πόρτες, αρωματική εξέλιξη, αφιλτράριστο, βαρέλια, βιολογικός αμπελώνας, γευστικές δοκιμές, ένωση οινοπαραγωγών αμπελώνα Αττικής, ζύμωση, Ηγεμών, κρασί, κτήμα Βασιλείου, κτήμα Νέμειον, λευκό κρασί, Μεγάλη Νεμέα, μονοποικιλιακό, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξεναγήσεις, οινοποιείο, παλαίωση, Σαββατιανό Fume, σοδειά, τρύγος, υψόμετρο, φιάλη, ωρίμαση

Η πρωτη οινοποιηση Pinot Noir rosé στην Ελλαδα ειναι γεγονος!

Τρ 15-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Δεδομένου ότι αποτελεί την πρώτη οινοποίηση Pinot Noir rosé στην Ελλάδα, (ξηρός, ήσυχος οίνος), δίνει μια διαφορετική διάσταση σε ό,τι έχει δοκιμαστεί έως τώρα στον Ελληνικό Αμπελώνα. Τολμηρό εγχείρημα, αλλά κανείς δεν ξέρει πραγματικά τις δυνατότητές του αν δεν τολμήσει… Κι εμείς που το δοκιμάσαμε πρώτοι και είχαμε την αποκλειστικότητα της πρώτης δημοσίευσης της ετικέτας…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα, Ροζέ επισημασμένο με:Pinot Noir, άγουρο αχλάδι, αγριόμηλο, απεριτίφ, αρωματικά χαρακτηριστικά, βρεγμένα φύλλα, γευσιγνωσία, γευσιγνωστική σημείωση, δάκρυα, διαύγεια, έδαφος, ελληνικός αμπελώνας, ένταση γεύσης, εξέλιξη, επίγευση, ετικέτα, ήσυχος οίνος, ιλυοαργιλώδες, κόκκινα φρούτα, κόκκινο μήλο, κρασί, κρυοεκχύλιση, ντελικάτα αρώματα, ξηρός, ξηρός πάγος, οινοποίηση, οξυγόνο, οξύτητα, ποικιλία, πράσινα φρούτα, πρώτη δημοσίευση, ρόδι, ροζέ κρασί, σομόν, στέμφυλα, σώμα, τρύγος, τσάι, υψόμετρο, φραγκοστάφυλο, φράουλα, φυτικότητα

“Ανοιχτες Πορτες” για τη μικροοινοποιια Μυλωνα

Δε 14-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Η μικροοινοποιία Μυλωνά, ως μέλος της ΕΝΟΑΑ (Ένωση οινοπαραγωγών αμπελώνα Αττικής), πρόκειται να συμμετάσχει στις “Ανοιχτές Πόρτες 2018”. Συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Μαίου, από τις 11:00 έως τις 17:00, θα δέχεται επισκέπτες, στους οποίους θα παρέχει ξεναγήσεις, καθώς και γευστική δοκιμή όχι μόνο των ετικετών της τρέχουσας σοδειάς, αλλά και παλαιότερων ετών! Η μικροοινοποιία Μυλωνά,…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Merlot, Αηδάνι, αμμοαργιλώδη, αμπελουργική ζώνη, αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, άρδευση, ασβεστόλιθος, Ασύρτικο, Αττικός Αμπελώνας, γευστικές δοκιμές, εδαφολογική σύσταση, έδαφος, ΕΝΟΑΑ, ένωση οινοπαραγωγών αμπελώνα Αττικής, ετήσια παραγωγή, ετικέτα, Κερατέα, κιλά ανά στρέμμα, κλίμα, κρασί, Λημνιώνα, μαλαγουζιά, Μανδηλαριά, Μεσόγεια, μικρές στρεμματικές αποδόσεις, μικροοινοποιϊα, ξενάγηση, οινοποιείο, οινοποίηση, ορυκτά, πετρώδες, πήλινοι αμφορείς, ποικιλία, Σαββατιανό, στρεμματικές αποδόσεις, σχιστόλιθος, τρέχουσα σοδειά, υψόμετρο, φιάλη

Αρχική Πλευρική Στήλη

Δημητρης Περισορατης

Τι αποτελεί για εσάς το κρασί; Διασκέδαση, απαραίτητο συνοδευτικό εκλεκτού γεύματος, πολύτιμη προσθήκη δυσεύρετων ετικετών στη συλλογή σας, ένα ακόμα ποτό στην κάβα σας, ιδανική Σαββατιάτικη έξοδο σε wine bar, ή μήπως καθημερινή & αδιαπραγμάτευτη απόλαυση; Ένα πράγμα είναι βέβαιο... Διαβάστε περισσότερα →

Ιστορικό

Kατηγορίες

Αναζήτηση

Ετικέτες

750ml 750ml Winederful Ideas boutique οινοποιείο Merlot Syrah terroir wines of Crete WSPC Αγιωργήτικο Ανοιχτές Πόρτες Ασύρτικο ΕΝΟΑΑ Κρήτη Ρέθυμνο ΣΜΟΕ Σαββατιανό αμπελώνας βαρέλι βιολογική καλλιέργεια γευσιγνωσία γευστικές δοκιμές γευστική δοκιμή ετικέτα κρασί κόκκινο κρασί λευκό κρασί μονοποικιλιακό νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια ξενάγηση οίνος οινοποίηση οινοποιείο οινοτουρισμός οινόφιλος οξύτητα παλαίωση ποικιλία ποικιλίες ροζέ κρασί σοδειά τρύγος υψόμετρο φιάλη χορηγός επικοινωνίας χωρίς θειώδη

Footer

Ο ιστότοπος 750ml.gr στόχο έχει τη διάδοση του οινικού πλούτου της χώρας μας, την οινική εκπαίδευση, αλλά και διασκέδαση ...
Διαβάστε περισσότερα →

Επικοινωνία

  • Email
  • Facebook
  • Instagram

COPYRIGHT © 2018 750ml.gr | All Rights Reserved.

Copyright © 2023 750ml on the Foodie Pro Theme