• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

750ml

  • Αρχικη
  • Νεα
  • Δοκιμασαμε
    • Κοκκινο
    • Λευκο
    • Ροζε
  • TIPS
  • 750ML
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Email
    • Facebook
    • Instagram

τρέχουσα σοδειά

3 ακομα συμμετοχες οινοποιειων στις Ανοιχτες Πορτες 2018!

Τρ 22-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Το οινοποιείο Παναγιώτου είναι ένα από τα παλαιότερα της Αττικής, με οινοπαραγωγή μικρότερη των 5000 φιαλών ετησίως. Η ιστορία και η ενασχόληση με το κρασί πηγαίνει πολύ πίσω, στο 1860! Ένα από τα θεμελιώδη ζητήματα που συνδέουν το κρασί με τον άνθρωπο που το έχει δημιουργήσει, είναι ο χαρακτήρας που θέλει να του δώσει. Ο κ. Παναγιώτου μας είπε…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Cabernet Franc, Grenache, Merlot, Αγιωργήτικο, αμπέλι, αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, Ασύρτικο, Αττικός Αμπελώνας, βαρέλι, βιολογική καλλιέργεια, γευστική δοκιμή, γραμμικοί αμπελώνες, ελεύθερη είσοδος, ΕΝΟΑΑ, ετικέτα, ζύμες εμπορίου, κόκκινο κρασί, κρασί, κτήμα Εύοινος, λευκό κρασί, Μαρκόπουλο, ξεναγήσεις, οινοποιείο, οινοποιείο Παναγιώτου, οινοποίηση, ποικιλίες, ρετσίνα, ροζέ κρασί, Σαββατιανό, Σπάτα, στρεμματικές αποδόσεις, τρέχουσα σοδειά, τρύγος, φιάλη

Ανοιχτες Πορτες στο Οινοποιειο Παπαγιαννακου

Δε 21-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Με γευστικές δοκιμές των ετικετών της τρέχουσας σοδειάς και 3 ξεναγήσεις ανά ημέρα, θα μπορούν οι επισκέπτες οινόφιλοι να συνδυάσουν τη Σαββατιάτικη ή/και Κυριακάτικη εξόρμησή τους, στο εντυπωσιακό κτήμα Παπαγιαννάκου, στα πλαίσια των φετινών Ανοιχτών Πορτών. Οι ώρες επισκεψιμότητας είναι από τις 11:00 έως τις 17:00. Ωράριο ξεναγήσεων: 12:00, 14:00, 16:00 Επιπλέον δραστηριότητα για όλους την…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, ανοξείδωτη δεξαμενή, ασβεστολιθικά εδάφη, Ασύρτικο, Αττικός Αμπελώνας, βαρέλια, βιοκλιματικό, γευσιγνωσία, γευστικές δοκιμές, ελεγχόμενη θερμοκρασία, ετικέτα, ζύμωση, κάβα παλαίωσης, κλίμα, κρασί, κρυοεκχύλιση, κτήμα Παπαγιαννάκου, λευκό κρασί, μη αρδευόμενος, μονοποικιλιακό, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξεναγήσεις, οινοποιείο, οινοποίηση, οίνος, οξύτητα, ορυκτότητα, παλαίωση, ΠΓΕ Αττική, ΠΓΕ Μαρκόπουλο, ποικιλία, ΠΟΠ Σαντορίνη, Σαββατιανό, τρέχουσα σοδειά, τρύγος

Η Αναστασια Φραγκου μας υποδεχεται στις Ανοιχτες Πορτες 2018

Σα 19-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Το οινοποιείο Αναστασίας Φράγκου, πρόκειται να συμμετάσχει στις Ανοιχτές Πόρτες 2018, το Σάββατο 26 Μαϊου. Από τις 11:00 έως τις 17:00 θα πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές ετικετών της τρέχουσας σοδειάς και ξεναγήσεις στο οινοποιείο. Η σημασία του αμπελώνα στο κρασί Από την πλευρά του ανθρώπινου παράγοντα, κύριο χαρακτηριστικό στην καλλιέργεια των αμπελώνων του οινοποιείου, είναι η ελεγχόμενη…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Merlot, Syrah, Αγιωργήτικο, αμπελώνας, Αναστασία Φράγκου, Ανοιχτές Πόρτες, γευστική δοκιμή, διαγωνισμοί οίνου, ελεγχόμενη στρεμματική απόδοση, ετικέτα, κλίμα, κρασί, μαλαγουζιά, Μεσογαία, μικροκλίμα, μονοποικιλιακό, Νέυλης, ξεναγήσεις, οινοποιείο, Πικέρμι, ποικιλία, Σαββατιανό, Σπάτα, τρέχουσα σοδειά, φιάλη

Ανοιχτες Πορτες 2018: με Αμπελωνες Μαρκου… χωρις SO2!

Πα 18-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Merlot, SO2, Syrah, Trebbiano, Αγιωργήτικο, Αθήρι, αμπελώνες Μάρκου, Ανοιχτές Πόρτες, Ασύρτικο, βιολογική γεωργία, γευστικές δοκιμές, κλέφτες, κρασί, μαλαγουζιά, Μοσχάτο, Μοσχοφίλερο, ξενάγηση, οινοποιείο, πίνεται φρέσκο, ποικιλίες, Ροδίτης, Σαββατιανό, τρέχουσα σοδειά, φελλόδεντρο, φελλός, φυσικός οίνος, χωρίς θειώδη

“Ανοιχτες Πορτες” για τη μικροοινοποιια Μυλωνα

Δε 14-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Η μικροοινοποιία Μυλωνά, ως μέλος της ΕΝΟΑΑ (Ένωση οινοπαραγωγών αμπελώνα Αττικής), πρόκειται να συμμετάσχει στις “Ανοιχτές Πόρτες 2018”. Συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Μαίου, από τις 11:00 έως τις 17:00, θα δέχεται επισκέπτες, στους οποίους θα παρέχει ξεναγήσεις, καθώς και γευστική δοκιμή όχι μόνο των ετικετών της τρέχουσας σοδειάς, αλλά και παλαιότερων ετών! Η μικροοινοποιία Μυλωνά,…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Merlot, Αηδάνι, αμμοαργιλώδη, αμπελουργική ζώνη, αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, άρδευση, ασβεστόλιθος, Ασύρτικο, Αττικός Αμπελώνας, γευστικές δοκιμές, εδαφολογική σύσταση, έδαφος, ΕΝΟΑΑ, ένωση οινοπαραγωγών αμπελώνα Αττικής, ετήσια παραγωγή, ετικέτα, Κερατέα, κιλά ανά στρέμμα, κλίμα, κρασί, Λημνιώνα, μαλαγουζιά, Μανδηλαριά, Μεσόγεια, μικρές στρεμματικές αποδόσεις, μικροοινοποιϊα, ξενάγηση, οινοποιείο, οινοποίηση, ορυκτά, πετρώδες, πήλινοι αμφορείς, ποικιλία, Σαββατιανό, στρεμματικές αποδόσεις, σχιστόλιθος, τρέχουσα σοδειά, υψόμετρο, φιάλη

Αρχική Πλευρική Στήλη

Δημητρης Περισορατης

Τι αποτελεί για εσάς το κρασί; Διασκέδαση, απαραίτητο συνοδευτικό εκλεκτού γεύματος, πολύτιμη προσθήκη δυσεύρετων ετικετών στη συλλογή σας, ένα ακόμα ποτό στην κάβα σας, ιδανική Σαββατιάτικη έξοδο σε wine bar, ή μήπως καθημερινή & αδιαπραγμάτευτη απόλαυση; Ένα πράγμα είναι βέβαιο... Διαβάστε περισσότερα →

Ιστορικό

Kατηγορίες

Αναζήτηση

Ετικέτες

750ml 750ml Winederful Ideas boutique οινοποιείο Merlot Syrah terroir wines of Crete WSPC Αγιωργήτικο Ανοιχτές Πόρτες Ασύρτικο ΕΝΟΑΑ Κρήτη Ρέθυμνο ΣΜΟΕ Σαββατιανό αμπελώνας βαρέλι βιολογική καλλιέργεια γευσιγνωσία γευστικές δοκιμές γευστική δοκιμή ετικέτα κρασί κόκκινο κρασί λευκό κρασί μονοποικιλιακό νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια ξενάγηση οίνος οινοποίηση οινοποιείο οινοτουρισμός οινόφιλος οξύτητα παλαίωση ποικιλία ποικιλίες ροζέ κρασί σοδειά τρύγος υψόμετρο φιάλη χορηγός επικοινωνίας χωρίς θειώδη

Footer

Ο ιστότοπος 750ml.gr στόχο έχει τη διάδοση του οινικού πλούτου της χώρας μας, την οινική εκπαίδευση, αλλά και διασκέδαση ...
Διαβάστε περισσότερα →

Επικοινωνία

  • Email
  • Facebook
  • Instagram

COPYRIGHT © 2018 750ml.gr | All Rights Reserved.

Copyright © 2023 750ml on the Foodie Pro Theme