• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

750ml

  • Αρχικη
  • Νεα
  • Δοκιμασαμε
    • Κοκκινο
    • Λευκο
    • Ροζε
  • TIPS
  • 750ML
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Email
    • Facebook
    • Instagram

βαρέλι

ΤΟ 750ML WINE SHOP ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ PREMIUM ΡΟΖΑΚΙ ΑΠΟ ΒΑΡΕΛΙ!

Δε 26-Ιούλ-2021 by Δημήτρης Περισοράτης

Πρωτοεμφανιζόμενες ετικέτες, εμπνευσμένες οινοποιήσεις αλλά και σπάνιες ποικιλίες χαρακτηρίζουν πολλά από τα κρασιά που επιλέγουμε για το 750ml Wine Shop! Δοκιμάσαμε τη νέα εμφιάλωση του ταλαντούχου Θοδωρή Τσικρικώνη από το ομώνυμο οινοποιείο της Καβάλας. Πρωταγωνιστεί η ποικιλία Ροζακί που αυτή τη φορά θέλει καινούριο γαλλικό βαρέλι! ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΡΟΖΑΚΙ: ΤΡΩΓΕΤΑΙ Ή… ΠΙΝΕΤΑΙ; Η αρχαία λευκή ποικιλία…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Δοκιμάσαμε, Λευκό, Νέα επισημασμένο με:750ml, premium, wine shop, winederful ideas, βαρέλι, Καβάλα, κρασί, οινοποιείο Τσικρικώνη, Παλαιό Φάληρο, ροζακί, σπάνια κρασιά, συλλεκτικές φιάλες

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΡΥΓΟ- Α’ ΜΕΡΟΣ

Σα 18-Αυγ-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Μέσα από αυτό το άρθρο σας παρέχουμε χρήσιμες οδηγίες που δεν θα βρείτε συγκεντρωμένες στο διαδίκτυο, σε ενημερωτικά φυλλάδια ή σε ταξιδιωτικούς οδηγούς. Σημαντικές πληροφορίες για τις έξτρα απολαύσεις, νέες ετικέτες της τελευταίας σοδειάς, tips για να διευκολυνθείτε στην πρόσβαση στα επιλεγμένα οινοποιεία χωρίς να χάσετε χρόνο. Το οδοιπορικό μας στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποιήθηκε με…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:750ml, blend, Helios, Hesperis, magnum, Sauvignon Blanc, Syrah, wines of Crete, αμπελώνας, αμφορέας, ασβεστολιθικά εδάφη, Ασπρος Λαγός, Ασύρτικο, αφιλτράριστο, βαρέλι, Βενεράτο, Βιδιανό, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, γλυκό κρασί, Δαφνές, διαγωνισμοί οίνου, Διαμαντόπετρα, δίσκος Φαιστού, ετικέτα, ζύμωση σε αμφορείς, Ηράκλειο, Ιδαία, Ιδαία οινοποιητική, κάθετη γευσιγνωσία, Κάτω Ασίτες, κόκκινο κρασί, κρασί, Κρήτη, λευκό κρασί, Λιάτικο, Μαλβαζία, μεταλλικότητα, μονοποικιλιακό, Μοσχάτο Σπίνας, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξενάγηση, οινολόγος, οινοποιείο, οινοποιείο Διαμαντάκη, οινοποιείο Δουλουφάκη, οινοποίηση, οίνος, οξύτητα, παλαίωση, πεζούλες, ποικιλία, πολυτεμαχισμός, σοδειά, τρύγος, υψόμετρο, φιάλη, χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, χωρίς θειώδη, χωρίς πρόσθετες ζύμες, Ψηλορείτης, ωρίμαση

ΒΑΡΕΛΑΤΟ ΒΙΔΙΑΝΟ ΑΠΟ ΙΔΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Πα 06-Ιούλ-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Δεν θα φεύγαμε από την Κρήτη εάν πρώτα δεν σας αποκαλύπταμε μία ακόμη καινούρια ετικέτα που βασίζεται αποκλειστικά στην πολλά υποσχόμενη γηγενή λευκή ποικιλία Βιδιανό. Ποικιλία που αγαπάει το βαρέλι, με μεγάλη δυναμική είτε μόνη της είτε σε blend και ολοένα διασημότερη εκτός συνόρων. Εξερευνώνται οι δυνατότητές της από τους Κρήτες οινοπαραγωγούς και όχι μόνο. Ετικέτα της…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Λευκό, Νέα επισημασμένο με:750ml, battonage, Hesperis, Idaia winery, magnum, αλκοόλ, Ανοιχτές Πόρτες, ασβεστο-αργιλώδες, βαρέλι, Βιδιανό, γευσιγνωσία, δεξαμενή, εσπεριδοειδή, ετικέτα, κρασί, Κρήτη, λευκό κρασί, μονοποικιλιακό, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξηρός, οξύτητα, ποικιλία, πολυπλοκότητα, προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη, Ρέθυμνο, σώμα, τρύγος, υψόμετρο, φιάλη, φρούτο, ωρίμαση

Syrah-Paradise can wait…

Τε 27-Ιούν-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Δεδομένου ότι οι φιάλες/ετικέτες του Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros, διαφοροποιούνται ως προς την αισθητική τους, δεν σας κρύβουμε ότι περιμέναμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία την άφιξη της νέας ετικέτας Syrah “Paradise can wait“! Ετικέτα που είχαμε την τιμή να δημοσιεύσουμε πρώτοι πανελλαδικά (σχετικό βίντεο στη σελίδα του Facebook 750ml.gr). Όπως επίσης και να δοκιμάσουμε πρώτοι το κρασί,…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Κόκκινο, Νέα επισημασμένο με:750ml, blend, Paradise can wait, Syrah, αλκοόλ, αμπελώνες, αρώματα, βαρέλι, βύσσινο, γεύσεις, γευστική δοκιμή, Γιώργος Καραμήτρος, δεξαμενή, δέρμα, εμφιάλωση, εξέλιξη, επίγευση, ετικέτα, ζωϊκά, ήσυχος οίνος, καπνός, Καρδίτσα, κάψιμο βαρελιών, κόκκινο κρασί, κρασί, κρέας από κυνήγι, μαρμελάδα δαμάσκηνο, μαύρο πιπέρι, Μεγάλο κρασί, μονοποικιλιακό, μπέϊκον, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, νέα ετικέτα, ξηρός, ξύλο, οινική επικοινωνία, οινοποιείο, οινοποιός, οίνος, οξύτητα, παλαίωση, πικάντικα μπαχαρικά, ποικιλίες, πολυπλοκότητα, προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη, πυκνότητα, ρουμπινί, σοδειά, σώμα, τανίνες, τρύγος, τυφλή γευστική δοκιμή, υψόμετρο, φιάλη, φρούτο

Η οδυσσεια μιας φιαλης (μυθοπλασια)

Τρ 26-Ιούν-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Ο ανήλεος ήλιος πυρώνει τις μικρές χρυσαφένιες κουκκίδες της άμμου, την παραλία και την καρδιά δύο αγοριών για παιχνίδι. Κάστρα λιλιπούτεια υψώνονται μαζί με τη χαρά και τα ξεφωνητά τους, για ν’ αποχαιρετιστούν στη συνέχεια κι ο καθένας να ακολουθήσει τον δρόμο του. Τα δύο πιτσιρίκια, αυτόν της μελέτης του φθινόπωρου και όχι μόνο, και…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:750ML, Νέα επισημασμένο με:750ml, Dry, guestblogging, Harslevelu, magnum, Natural, regular, site, Tokaji, Tokay, άγριοι ζυμομύκητες, αμφορέας, αποθήκη, αφιλτράριστος, βαρέλι, βαρέλι πολλαπλής χρήσης, βιολογική καλλιέργεια, βουλοκέρι, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, γλυκός, εξέλιξη, ερυθρός, ετικέτα, η οδύσσεια μιας φιάλης, ημίξηρος, θειώδη, θεός Διόνυσος, Καρπάθια όρη, κελλάρι, κρασί, κτήμα Στροφιλιά, λευκός, μυθοπλασία, οινική ταυτότητα, οινοκριτικός, οινολόγος, οινοποιείο, οίνος, παλαίωση, πειραματική οινοποίηση, περιορισμένη παραγωγή, πολυπλοκότητα, ποτήρια, πρωτογενή αρώματα, ροζέ, σοδειά, σοδειά του '17, σπάνιο κρασί, στέμφυλα, συντηρητικά, υαλουργία, φελλός, φιάλη, φυσική εξέλιξη, φυσικός οίνος, φυσικός φελλός, χρώμα, χωρίς θειώδη, ωρίμαση

Οι “Ανοιχτες Πορτες” τελειωσαν, αλλα δεν εκλεισαν!

Σα 09-Ιούν-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Οι πόρτες ανοιγμένες διάπλατα στο οινοποιείο Γκίκα   Το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαϊου σε συνδυασμό με τη Δευτέρα, επιπλέον αργία για κάποιους τυχερούς, αποτέλεσε επιπλέον κίνητρο, όπως αναμενόταν, για εξόρμηση στην εξοχή, στην παραλία και βεβαίως στα οινοποιεία που συμμετείχαν στην καθιερωμένη, πανευρωπαϊκή γιορτή των “Ανοιχτών Πορτών“! Αυτό που ίσως πρέπει να επικοινωνηθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα,…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Merlot, Αγιωργήτικο, αμπελουργός, αμπελώνας, αμπελώνες Μάρκου, Αναστασία Φράγκου, Ανοιχτές Πόρτες, αποθήκευση, αφιλτράριστο, βαρέλι, βαρέλι δεύτερης χρήσης, βιοδυναμική, βιολογικός, Βραδυανό, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, γκρουπ, διοξείδιο του θείου, ΕΝΟΑΑ, επίγευση, ετικέτα, κάθετη, κελλάρι, κόκκινο κρασί, κρασί, κτήμα Βασιλείου, κτήμα Παπαγιαννάκου, λευκό κρασί, μικροοινοποιια Μυλωνά, Μοσχάτο Λήμνου, μούστος, νέα ετικέτα, Νεμέα, ξενάγηση, οικογένεια Γεώργα, οινοπαραγωγός, οινοποιεία, οινοποιείο Γκίκα, οινοποιείο Νικολού, οινοποιός, οινοτουρισμός, οινόφιλος, παλαίωση, πολυπλοκότητα, Σαββατιανό, Σπάτα, τανίνες, τρύγος, τυφλή γευστική δοκιμή, φιάλη, χαμηλά θειώδη, ωρίμαση

3 ακομα συμμετοχες οινοποιειων στις Ανοιχτες Πορτες 2018!

Τρ 22-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Το οινοποιείο Παναγιώτου είναι ένα από τα παλαιότερα της Αττικής, με οινοπαραγωγή μικρότερη των 5000 φιαλών ετησίως. Η ιστορία και η ενασχόληση με το κρασί πηγαίνει πολύ πίσω, στο 1860! Ένα από τα θεμελιώδη ζητήματα που συνδέουν το κρασί με τον άνθρωπο που το έχει δημιουργήσει, είναι ο χαρακτήρας που θέλει να του δώσει. Ο κ. Παναγιώτου μας είπε…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Cabernet Franc, Grenache, Merlot, Αγιωργήτικο, αμπέλι, αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, Ασύρτικο, Αττικός Αμπελώνας, βαρέλι, βιολογική καλλιέργεια, γευστική δοκιμή, γραμμικοί αμπελώνες, ελεύθερη είσοδος, ΕΝΟΑΑ, ετικέτα, ζύμες εμπορίου, κόκκινο κρασί, κρασί, κτήμα Εύοινος, λευκό κρασί, Μαρκόπουλο, ξεναγήσεις, οινοποιείο, οινοποιείο Παναγιώτου, οινοποίηση, ποικιλίες, ρετσίνα, ροζέ κρασί, Σαββατιανό, Σπάτα, στρεμματικές αποδόσεις, τρέχουσα σοδειά, τρύγος, φιάλη

Οι ετικετες της Β. Ελλαδος που δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη στην αγορα!

Σα 03-Μαρ-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Προσφάτως δοκιμάσαμε το νέο μονοποικιλιακό Rose Boutari 2017 από Ξινόμαυρο 100%, ΠΓΕ Ημαθία. Η οινοποιία Μπουτάρη από τον Στενήμαχο Ημαθίας μας εκπλήσσει ευχάριστα για μία ακόμη φορά, οινοποιώντας ένα ροζέ ξηρό κρασί με πιο ελαφρύ στυλ και υψηλής έντασης κόκκινα φρούτα σε μύτη και στόμα.

Ανηκει στην κατηγορια:Δοκιμάσαμε, Κόκκινο, Νέα, Ροζέ επισημασμένο με:Cabernet, cellar door only, fieldblends, Merlot, Syrah, terroir, Αγιωργήτικο, βαρέλι, Γιαννακοχώρι Ημαθίας, κρασί, κρασιά ΠΟΠ, κτήμα κυρ Γιάννη, κτήμα Παυλίδη, Λημνιώνα, Μαυροδάφνη, Μαυροτράγανο, Μοσχόμαυρο, Μπουτάρη οινοποιητική, Ξινόμαυρο, οίνοι ΠΟΠ, οινοποιείο Μπουτάρη, ΠΟΠ Νάουσα, ροζέ κρασί, συνοινοποίηση, Τσαπουρνάκος, χαρμάνι

Αρχική Πλευρική Στήλη

Δημητρης Περισορατης

Τι αποτελεί για εσάς το κρασί; Διασκέδαση, απαραίτητο συνοδευτικό εκλεκτού γεύματος, πολύτιμη προσθήκη δυσεύρετων ετικετών στη συλλογή σας, ένα ακόμα ποτό στην κάβα σας, ιδανική Σαββατιάτικη έξοδο σε wine bar, ή μήπως καθημερινή & αδιαπραγμάτευτη απόλαυση; Ένα πράγμα είναι βέβαιο... Διαβάστε περισσότερα →

Ιστορικό

Kατηγορίες

Αναζήτηση

Ετικέτες

750ml 750ml Winederful Ideas boutique οινοποιείο Merlot Syrah terroir wines of Crete WSPC Αγιωργήτικο Ανοιχτές Πόρτες Ασύρτικο ΕΝΟΑΑ Κρήτη Ρέθυμνο ΣΜΟΕ Σαββατιανό αμπελώνας βαρέλι βιολογική καλλιέργεια γευσιγνωσία γευστικές δοκιμές γευστική δοκιμή ετικέτα κρασί κόκκινο κρασί λευκό κρασί μονοποικιλιακό νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια ξενάγηση οίνος οινοποίηση οινοποιείο οινοτουρισμός οινόφιλος οξύτητα παλαίωση ποικιλία ποικιλίες ροζέ κρασί σοδειά τρύγος υψόμετρο φιάλη χορηγός επικοινωνίας χωρίς θειώδη

Footer

Ο ιστότοπος 750ml.gr στόχο έχει τη διάδοση του οινικού πλούτου της χώρας μας, την οινική εκπαίδευση, αλλά και διασκέδαση ...
Διαβάστε περισσότερα →

Επικοινωνία

  • Email
  • Facebook
  • Instagram

COPYRIGHT © 2018 750ml.gr | All Rights Reserved.

Copyright © 2023 750ml on the Foodie Pro Theme