Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι με κύριο άξονα τη γνώση και την εμπειρία. Εμείς συμπληρώνουμε ότι η συστηματική έρευνα, ο πειραματισμός και η έμπνευση για δημιουργία αποτελούν τη μαγιά κάθε νέας προσπάθειας. Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για το όραμα νέων ανθρώπων που επιχειρούν κάτι εντελώς πρωτοποριακό για τα έως τώρα…
Μανδηλαριά
Οικογενεια Γεωργα: “Ανοιχτες Πορτες” & 20 χρονια βιολογικης αμπελουργιας!
Ιδιαίτερη σημασία αποκτούν οι φετινές “Ανοιχτές Πόρτες“ για το οικογενειακό οινοποιείο Γεώργα στα Σπάτα, αφού συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 20 ετών βιολογικής αμπελουργίας και οινοποίησης! Η οικογένεια Γεώργα υιοθετεί φυσικό τρόπο βιολογικής καλλιέργειας του σταφυλιού και μέσω αβίαστης οινοποίησης παράγει κρασί που διατηρεί τα φυσικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας από την οποία προέρχεται. Το πρόγραμμα έχει…
“Ανοιχτες Πορτες” για τη μικροοινοποιια Μυλωνα
Η μικροοινοποιία Μυλωνά, ως μέλος της ΕΝΟΑΑ (Ένωση οινοπαραγωγών αμπελώνα Αττικής), πρόκειται να συμμετάσχει στις “Ανοιχτές Πόρτες 2018”. Συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Μαίου, από τις 11:00 έως τις 17:00, θα δέχεται επισκέπτες, στους οποίους θα παρέχει ξεναγήσεις, καθώς και γευστική δοκιμή όχι μόνο των ετικετών της τρέχουσας σοδειάς, αλλά και παλαιότερων ετών! Η μικροοινοποιία Μυλωνά,…