• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

750ml

  • Αρχικη
  • Νεα
  • Δοκιμασαμε
    • Κοκκινο
    • Λευκο
    • Ροζε
  • TIPS
  • 750ML
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Email
    • Facebook
    • Instagram

φιάλη

Η Αναστασια Φραγκου μας υποδεχεται στις Ανοιχτες Πορτες 2018

Σα 19-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Το οινοποιείο Αναστασίας Φράγκου, πρόκειται να συμμετάσχει στις Ανοιχτές Πόρτες 2018, το Σάββατο 26 Μαϊου. Από τις 11:00 έως τις 17:00 θα πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές ετικετών της τρέχουσας σοδειάς και ξεναγήσεις στο οινοποιείο. Η σημασία του αμπελώνα στο κρασί Από την πλευρά του ανθρώπινου παράγοντα, κύριο χαρακτηριστικό στην καλλιέργεια των αμπελώνων του οινοποιείου, είναι η ελεγχόμενη…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Merlot, Syrah, Αγιωργήτικο, αμπελώνας, Αναστασία Φράγκου, Ανοιχτές Πόρτες, γευστική δοκιμή, διαγωνισμοί οίνου, ελεγχόμενη στρεμματική απόδοση, ετικέτα, κλίμα, κρασί, μαλαγουζιά, Μεσογαία, μικροκλίμα, μονοποικιλιακό, Νέυλης, ξεναγήσεις, οινοποιείο, Πικέρμι, ποικιλία, Σαββατιανό, Σπάτα, τρέχουσα σοδειά, φιάλη

Οινοποιειο Νικολου: 150 χρονια ιστοριας συναντουν τις “Ανοιχτες Πορτες”!

Πε 17-Μάι-2018 by 750ml

Όταν αποκτήθηκε ο πρώτος αμπελώνας, το μακρινό 1875(!) από τον κ. Βασίλη Νικολού, μέχρι σήμερα, σχεδόν ενάμιση αιώνα μετά, έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα έξω από το ιστορικό οινοποιείο. Εντός αυτού όμως, ακόμη και σήμερα, δεν έχει αλλοιωθεί ο αρχικός χαρακτήρας του με την παραδοσιακή λαϊκή αρχιτεκτονική, τους πέτρινους τοίχους και τις μεγάλες πέτρινες καμάρες….

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:botanic, brut, pH, sparkling, αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, απόσταξη, αφρώδης οίνος, αφρώδης ρετσίνα, γευστικές δοκιμές, γραμμή εμφιάλωσης, ζύμωση, κρασί, ξενάγηση, οινολογία, οινοποιείο, οίνος, παραδοσιακή μέθοδος, περιορισμένη παραγωγή, ρετσίνα, Σαββατιανό, σαμπάνια, φιάλη

Ηγεμονικη προσκληση για τις Ανοιχτες Πορτες 2018!

Τε 16-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Και φέτος το Κτήμα Βασιλείου, θα συμμετάσχει στις Ανοιχτές Πόρτες των οινοποιείων, στην καθιερωμένη πια, πανευρωπαϊκή εκδήλωση. Συγκεκριμένα το Σάββατο 26 & την Κυριακή 27 Μαίου 2018, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο στο οινοποιείο που βρίσκεται στο Κορωπί, θα ταξιδέψουμε γευστικά και αρωματικά δοκιμάζοντας ιδιαίτερες ετικέτες όπως…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Grand Reserve, HGEMON, Αγιωργήτικο, Ανοιχτές Πόρτες, αρωματική εξέλιξη, αφιλτράριστο, βαρέλια, βιολογικός αμπελώνας, γευστικές δοκιμές, ένωση οινοπαραγωγών αμπελώνα Αττικής, ζύμωση, Ηγεμών, κρασί, κτήμα Βασιλείου, κτήμα Νέμειον, λευκό κρασί, Μεγάλη Νεμέα, μονοποικιλιακό, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξεναγήσεις, οινοποιείο, παλαίωση, Σαββατιανό Fume, σοδειά, τρύγος, υψόμετρο, φιάλη, ωρίμαση

“Ανοιχτες Πορτες” για τη μικροοινοποιια Μυλωνα

Δε 14-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Η μικροοινοποιία Μυλωνά, ως μέλος της ΕΝΟΑΑ (Ένωση οινοπαραγωγών αμπελώνα Αττικής), πρόκειται να συμμετάσχει στις “Ανοιχτές Πόρτες 2018”. Συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Μαίου, από τις 11:00 έως τις 17:00, θα δέχεται επισκέπτες, στους οποίους θα παρέχει ξεναγήσεις, καθώς και γευστική δοκιμή όχι μόνο των ετικετών της τρέχουσας σοδειάς, αλλά και παλαιότερων ετών! Η μικροοινοποιία Μυλωνά,…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Merlot, Αηδάνι, αμμοαργιλώδη, αμπελουργική ζώνη, αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, άρδευση, ασβεστόλιθος, Ασύρτικο, Αττικός Αμπελώνας, γευστικές δοκιμές, εδαφολογική σύσταση, έδαφος, ΕΝΟΑΑ, ένωση οινοπαραγωγών αμπελώνα Αττικής, ετήσια παραγωγή, ετικέτα, Κερατέα, κιλά ανά στρέμμα, κλίμα, κρασί, Λημνιώνα, μαλαγουζιά, Μανδηλαριά, Μεσόγεια, μικρές στρεμματικές αποδόσεις, μικροοινοποιϊα, ξενάγηση, οινοποιείο, οινοποίηση, ορυκτά, πετρώδες, πήλινοι αμφορείς, ποικιλία, Σαββατιανό, στρεμματικές αποδόσεις, σχιστόλιθος, τρέχουσα σοδειά, υψόμετρο, φιάλη

Μεταγγιση κοκκινων κρασιων: ποτε χρειαζεται & ποτε οχι

Σα 05-Μάι-2018 by 750ml

Η μετάγγιση ενός κόκκινου κρασιού σε καράφα, πριν το σερβίρισμά του στα ποτήρια, ενδείκνυται για συγκεκριμένους τύπους κρασιού. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων σχετικά με τη μετάγγιση, είναι ότι πρόκειται για ένα ακριβό κόκκινο κρασί που έχει παλαιωθεί σε βαρέλι πρώτης χρήσης άνω των 18 μηνών και στη συνέχεια σε φιάλη…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Tips επισημασμένο με:18 μήνες, 8 ευρώ, super market, αγορά, ανθοκυάνες, απόλαυση του κρασιού, αρώματα, βαρέλι πρώτης χρήσης, ίζημα, καράφα, κελλάρι, κόκκινο κρασί, κρασί, μετάγγιση, νεαρό κρασί, οινοπαραγωγός, οξείδωση, οξυγόνο, παλαιωμένο, παλαίωση, παλιό κρασί, ποτήρια, σερβίρισμα, στυφό, συμπυκνωμένο κρασί, τανίνες, τιμή, τρύγος, φιάλη, φυσικές χρωστικές

  • « Go to Previous Page
  • Σελίδα 1
  • Σελίδα 2

Αρχική Πλευρική Στήλη

Δημητρης Περισορατης

Τι αποτελεί για εσάς το κρασί; Διασκέδαση, απαραίτητο συνοδευτικό εκλεκτού γεύματος, πολύτιμη προσθήκη δυσεύρετων ετικετών στη συλλογή σας, ένα ακόμα ποτό στην κάβα σας, ιδανική Σαββατιάτικη έξοδο σε wine bar, ή μήπως καθημερινή & αδιαπραγμάτευτη απόλαυση; Ένα πράγμα είναι βέβαιο... Διαβάστε περισσότερα →

Ιστορικό

Kατηγορίες

Αναζήτηση

Ετικέτες

750ml 750ml Winederful Ideas boutique οινοποιείο Merlot Syrah terroir wines of Crete Αγιωργήτικο Ανοιχτές Πόρτες Ασύρτικο ΕΝΟΑΑ Κρήτη Ρέθυμνο ΣΜΟΕ Σαββατιανό αμπελώνας βαρέλι βιολογική καλλιέργεια γευσιγνωσία γευστικές δοκιμές γευστική δοκιμή ετικέτα κρασί κόκκινο κρασί λευκό κρασί μαλαγουζιά μικροί οινοποιοί μονοποικιλιακό νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια ξενάγηση οίνος οινοποίηση οινοποιείο οινοτουρισμός οινόφιλος οξύτητα παλαίωση ποικιλία ποικιλίες ροζέ κρασί σοδειά τρύγος υψόμετρο φιάλη χορηγός επικοινωνίας

Footer

Ο ιστότοπος 750ml.gr στόχο έχει τη διάδοση του οινικού πλούτου της χώρας μας, την οινική εκπαίδευση, αλλά και διασκέδαση ...
Διαβάστε περισσότερα →

Επικοινωνία

  • Email
  • Facebook
  • Instagram

COPYRIGHT © 2018 750ml.gr | All Rights Reserved.

Copyright © 2025 750ml on the Foodie Pro Theme

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.ΕΝΤΑΞΕΙΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ