• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

750ml

  • Αρχικη
  • Νεα
  • Δοκιμασαμε
    • Κοκκινο
    • Λευκο
    • Ροζε
  • TIPS
  • 750ML
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Email
    • Facebook
    • Instagram

Chardonnay

ΟΙΝΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ “MADE IN ITALY”

Κυ 12-Μάι-2019 by Δημήτρης Περισοράτης

Πολλά έχουν ειπωθεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί για τον πολυτάλαντο Ιταλικό αμπελώνα. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά κάποια από τα διασημότερα ονόματα Ιταλικών οίκων καθώς και τους πρεσβευτές τους. Κοινά γνωρίσματα των κρασιών που δοκιμάσαμε είναι η υψηλή ποιότητα, οι λιτές πλην στυλάτες ετικέτες, ο γευστικός/αρωματικός πλούτος και η ισχυρή προσωπικότητά τους!…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Δοκιμάσαμε, Κόκκινο, Λευκό, Νέα επισημασμένο με:750ml, Barbaresco, Bruno Rocca, Chardonnay, Chianti Classico, Ferrari, Jeroboam, made in Italy, Nebbiolo, Querciabella, Super Tuscan, vegan κρασί, βιοδυναμικά, κρασί

Οικογενεια Γεωργα: “Ανοιχτες Πορτες” & 20 χρονια βιολογικης αμπελουργιας!

Κυ 20-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Ιδιαίτερη σημασία αποκτούν οι φετινές “Ανοιχτές Πόρτες“ για το οικογενειακό οινοποιείο Γεώργα στα Σπάτα,  αφού συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 20 ετών βιολογικής αμπελουργίας και οινοποίησης! Η οικογένεια Γεώργα υιοθετεί φυσικό τρόπο βιολογικής καλλιέργειας του σταφυλιού και μέσω αβίαστης οινοποίησης παράγει κρασί που διατηρεί τα φυσικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας από την οποία προέρχεται. Το πρόγραμμα έχει…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Chardonnay, Grenache Rouge, Merlot, Syrah, Αγιωργήτικο, αμπέλι, αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, Ασύρτικο, αφιλτράριστο, βιοδυναμική, βιολογική αμπελουργία, βιολογικός, γευσιγνωσία, γευστικές δοκιμές, ελεύθερη είσοδος, ετικέτα, ημιαφρώδες, ημίξηρο, ήπια οινοποίηση, ιθαγενείς ζύμες, κρασί, μαλαγουζιά, Μανδηλαριά, Μοσχάτο Αλεξανδρείας, ξενάγηση, οικογένεια Γεώργα, οινοποιείο, οίνος, ΠΓΕ Αττική, πειραματικές οινοποιήσεις, ποικιλία, ποικιλίες, ροζέ κρασί, Σαββατιανό, σταφύλι, χαμηλά θειώδη, χωρίς θειώδη

Ανοιχτες Πορτες 2018: με Αμπελωνες Μαρκου… χωρις SO2!

Πα 18-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Merlot, SO2, Syrah, Trebbiano, Αγιωργήτικο, Αθήρι, αμπελώνες Μάρκου, Ανοιχτές Πόρτες, Ασύρτικο, βιολογική γεωργία, γευστικές δοκιμές, κλέφτες, κρασί, μαλαγουζιά, Μοσχάτο, Μοσχοφίλερο, ξενάγηση, οινοποιείο, πίνεται φρέσκο, ποικιλίες, Ροδίτης, Σαββατιανό, τρέχουσα σοδειά, φελλόδεντρο, φελλός, φυσικός οίνος, χωρίς θειώδη

“Ελλαδα, Γιορτη, Γευσεις” & κρασι!

Τε 02-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Οι ευκαιρίες γευστικής δοκιμής ποιοτικών οίνων δεν λείπουν ούτε το Μάϊο! Πριν τη μεγάλη πανευρωπαϊκή εκδήλωση στα τέλη Μαϊου (26-27/5/18) τις “Ανοιχτές Πόρτες” που βρίσκει ανταπόκριση στα περισσότερα οινοποιεία απ’ όλη τη χώρα, έχουμε μία ακόμα πρόταση, την  «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2018», με διοργανωτή το «Αθηνόραμα». Το Φεστιβάλ εμπλουτίζεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων γευστικών…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:187ml, Chardonnay, street food, αθηνόραμα, Ανοιχτές Πόρτες, αποστάγματα, Ασύρτικο, γευστική δοκιμή, Γιώργος Καραμήτρος, Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, ΕΟΣ Σάμου, Ευάμπελος Γη, ΚΑΝΑΒΑ ΡΟΥΣΣΟΣ, κόκκινο κρασί, κρασί, κτήμα Μουσών, λευκό κρασί, μαλαγουζιά, μαύρο Μεσενικόλα, μονοποικιλιακό, Μούχταρο, Νεμέα, οινοποιείο, οινοποιείο Καραμήτρου, οινοποιείο Φράγκου, οινοποιός, Ροδίτης, ροζέ κρασί, Σάμος, Σαντορίνη, συνεταιρισμός, Τεχνόπολη, τοπική ποικιλία, φεστιβάλ

Νεες ετικετες του Πελοποννησιακου Αμπελωνα που θα βγουν στην αγορα!

Τρ 10-Απρ-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Η τρέχουσα χρονιά του 2018 μας επιφύλαξε και ακόμα μας επιφυλάσσει οινικές εκπλήξεις, όχι μόνο του τελευταίου τρύγου (2017), αλλά και παλαιότερων! Οι νέες τάσεις που ακούνε στα ονόματα «orange wines», «ζύμωση σε αμφορείς», «χωρίς θειώδη», μας κάνουν να γεμίζουμε τα ποτήρια μας αλλά και να ακονίζουμε τις πένες μας ξανά και ξανά. Μία πρώτη…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Δοκιμάσαμε, Κόκκινο, Λευκό, Νέα, Ροζέ επισημασμένο με:Aetheria, Albarino, Chardonnay, Merlot, MLF, orange wines, Peplo, Pirgakis estate, Sauvignon Blanc, Semeli winery, Syrah, wild ferment, Αγιωργήτικο, ανοξείδωτη δεξαμενή, ελληνικός αμπελώνας, ζύμωση σε αμφορείς, κόκκινο κρασί, κρασί, κτήμα Μέγα Σπήλαιο, κτήμα Μερκούρη, κτήμα Σκούρα, κτήμα Τσέλεπου, λευκό κρασί, λιαστά σταφύλια, Μαυρούδι, Μαυροφίλερο, μηλογαλακτική ζύμωση, Μοσχοφίλερο, Μπουτάρη οινοποιητική, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, Νεμέα, οινοποία Μαρκόγιαννη, πειραματική οινοποίηση, Πελοποννησιακός αμπελώνας, Ροδίτης, ροζέ κρασί, τρύγος 2017, φυσικό κρασί, φυσικώς γλυκύς, Φωκιανό, χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, χωρίς θειώδη

Αρχική Πλευρική Στήλη

Δημητρης Περισορατης

Τι αποτελεί για εσάς το κρασί; Διασκέδαση, απαραίτητο συνοδευτικό εκλεκτού γεύματος, πολύτιμη προσθήκη δυσεύρετων ετικετών στη συλλογή σας, ένα ακόμα ποτό στην κάβα σας, ιδανική Σαββατιάτικη έξοδο σε wine bar, ή μήπως καθημερινή & αδιαπραγμάτευτη απόλαυση; Ένα πράγμα είναι βέβαιο... Διαβάστε περισσότερα →

Ιστορικό

Kατηγορίες

Αναζήτηση

Ετικέτες

750ml 750ml Winederful Ideas boutique οινοποιείο Merlot Syrah terroir wines of Crete Αγιωργήτικο Ανοιχτές Πόρτες Ασύρτικο ΕΝΟΑΑ Κρήτη Ρέθυμνο ΣΜΟΕ Σαββατιανό αμπελώνας βαρέλι βιολογική καλλιέργεια γευσιγνωσία γευστικές δοκιμές γευστική δοκιμή ετικέτα κρασί κόκκινο κρασί λευκό κρασί μαλαγουζιά μικροί οινοποιοί μονοποικιλιακό νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια ξενάγηση οίνος οινοποίηση οινοποιείο οινοτουρισμός οινόφιλος οξύτητα παλαίωση ποικιλία ποικιλίες ροζέ κρασί σοδειά τρύγος υψόμετρο φιάλη χορηγός επικοινωνίας

Footer

Ο ιστότοπος 750ml.gr στόχο έχει τη διάδοση του οινικού πλούτου της χώρας μας, την οινική εκπαίδευση, αλλά και διασκέδαση ...
Διαβάστε περισσότερα →

Επικοινωνία

  • Email
  • Facebook
  • Instagram

COPYRIGHT © 2018 750ml.gr | All Rights Reserved.

Copyright © 2025 750ml on the Foodie Pro Theme

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.ΕΝΤΑΞΕΙΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ