• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

750ml

  • Αρχικη
  • Νεα
  • Δοκιμασαμε
    • Κοκκινο
    • Λευκο
    • Ροζε
  • TIPS
  • 750ML
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Email
    • Facebook
    • Instagram

Νέα

Η Ευρωπαικη πολη του κρασιου ειναι… το Ρεθυμνο!

Πε 28-Ιούν-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Μια μοναδική ευκαιρία παρουσιάζεται στον Κρητικό Αμπελώνα να αναδείξει τα οινικά διαμάντια του ενώπιον της Ευρώπης και μάλιστα εντός έδρας! Αφορμή η ανακήρυξη του Ρεθύμνου, ως «Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οινοπαραγωγών Πόλεων RECEVIN. Το γεγονός ότι μέχρι τον Μάρτιο του 2019, θα διατηρήσει τούτη την σημαντικότατη διάκριση, καταλαβαίνει κάποιος ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:wine blogger, wines of Crete, Zazazu, αμπελώνας, γαστρονομία, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, γηγενείς, Γιορτή Κρητικής διατροφής, διεθνείς ποικιλίες, Δίκτυο οινοποιών Κρήτης, εμφιαλωμένο κρασί, ετικέτα, Ευρωπαϊκή πόλη κρασιού, Ευρωπαϊκό δίκτυο οινοπαραγωγών πόλεων Recevin, Ιδαία οινοποιητική, κρασί, Κρήτη, Κρητική διατροφή, Κρητικός αμπελώνας, κτήμα Πατεριανάκη, κτήμα Τοπλού, Μίνως Μηλιαράκη, οινική επικοινωνία, οινοδημοσιογράφος, οινοποιείο, οινοποιείο Αγγελάκη, οινοποιείο Αλεξάκη, οινοποιείο αφοί Στραταριδάκη, οινοποιείο Γαβαλά, οινοποιείο Διαμαντάκη, οινοποιείο Διγενάκη, οινοποιείο Δουλουφάκη, οινοποιείο Ευφροσύνη, οινοποιείο Ζαχαριουδάκη, οινοποιείο Καραβιτάκη, οινοποιείο Κλάδου, οινοποιείο Λυραράκη, οινοποιείο Μανουσάκη, οινοποιείο Μπουτάρη, οινοποιείο Ντουράκη, οινοποιείο Παρασκευάς, οινοποιείο Στυλιανού, οινοποιείο Τιτάκη, οίνος, οινοτουρισμός, οινόφιλος, ποικιλία, ποτήρι γευσιγνωσίας, Ρέθυμνο, ρους οινοποιϊα Ταμιωλάκη, σοδειά, Φορτέτζα

Syrah-Paradise can wait…

Τε 27-Ιούν-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Δεδομένου ότι οι φιάλες/ετικέτες του Winery Monsieur Nicolas by G. Karamitros, διαφοροποιούνται ως προς την αισθητική τους, δεν σας κρύβουμε ότι περιμέναμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία την άφιξη της νέας ετικέτας Syrah “Paradise can wait“! Ετικέτα που είχαμε την τιμή να δημοσιεύσουμε πρώτοι πανελλαδικά (σχετικό βίντεο στη σελίδα του Facebook 750ml.gr). Όπως επίσης και να δοκιμάσουμε πρώτοι το κρασί,…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Κόκκινο, Νέα επισημασμένο με:750ml, blend, Paradise can wait, Syrah, αλκοόλ, αμπελώνες, αρώματα, βαρέλι, βύσσινο, γεύσεις, γευστική δοκιμή, Γιώργος Καραμήτρος, δεξαμενή, δέρμα, εμφιάλωση, εξέλιξη, επίγευση, ετικέτα, ζωϊκά, ήσυχος οίνος, καπνός, Καρδίτσα, κάψιμο βαρελιών, κόκκινο κρασί, κρασί, κρέας από κυνήγι, μαρμελάδα δαμάσκηνο, μαύρο πιπέρι, Μεγάλο κρασί, μονοποικιλιακό, μπέϊκον, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, νέα ετικέτα, ξηρός, ξύλο, οινική επικοινωνία, οινοποιείο, οινοποιός, οίνος, οξύτητα, παλαίωση, πικάντικα μπαχαρικά, ποικιλίες, πολυπλοκότητα, προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη, πυκνότητα, ρουμπινί, σοδειά, σώμα, τανίνες, τρύγος, τυφλή γευστική δοκιμή, υψόμετρο, φιάλη, φρούτο

Η οδυσσεια μιας φιαλης (μυθοπλασια)

Τρ 26-Ιούν-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Ο ανήλεος ήλιος πυρώνει τις μικρές χρυσαφένιες κουκκίδες της άμμου, την παραλία και την καρδιά δύο αγοριών για παιχνίδι. Κάστρα λιλιπούτεια υψώνονται μαζί με τη χαρά και τα ξεφωνητά τους, για ν’ αποχαιρετιστούν στη συνέχεια κι ο καθένας να ακολουθήσει τον δρόμο του. Τα δύο πιτσιρίκια, αυτόν της μελέτης του φθινόπωρου και όχι μόνο, και…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:750ML, Νέα επισημασμένο με:750ml, Dry, guestblogging, Harslevelu, magnum, Natural, regular, site, Tokaji, Tokay, άγριοι ζυμομύκητες, αμφορέας, αποθήκη, αφιλτράριστος, βαρέλι, βαρέλι πολλαπλής χρήσης, βιολογική καλλιέργεια, βουλοκέρι, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, γλυκός, εξέλιξη, ερυθρός, ετικέτα, η οδύσσεια μιας φιάλης, ημίξηρος, θειώδη, θεός Διόνυσος, Καρπάθια όρη, κελλάρι, κρασί, κτήμα Στροφιλιά, λευκός, μυθοπλασία, οινική ταυτότητα, οινοκριτικός, οινολόγος, οινοποιείο, οίνος, παλαίωση, πειραματική οινοποίηση, περιορισμένη παραγωγή, πολυπλοκότητα, ποτήρια, πρωτογενή αρώματα, ροζέ, σοδειά, σοδειά του '17, σπάνιο κρασί, στέμφυλα, συντηρητικά, υαλουργία, φελλός, φιάλη, φυσική εξέλιξη, φυσικός οίνος, φυσικός φελλός, χρώμα, χωρίς θειώδη, ωρίμαση

Summer Party ’18 – Strofilia estate

Κυ 17-Ιούν-2018 by 750ml

  Η Στροφιλιά αποχαιρετά τον Ιούνιο με ένα all in one –  wine party στην παραθαλάσσια περιοχή της Αναβύσσου! Σας περιμένει στις 30 Ιουνίου, από τις 7:00 μ.μ στο χώρο του οινοποιείου, για μία αξέχαστη βραδιά παρέα με το Wine in The City και τον ραδιοφωνικό σταθμό Nostos 100,6! Μπορεί το κρασί να μην είναι ο μοναδικός…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:wine cocktails, wine party, Ανάβυσσος, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, ελεύθερη είσοδος, ετικέτα, κρασί, κτήμα Στροφιλιά, Μαρία Μαλτέζου, οινοποιείο, προσφορές, Στροφιλιά

Γευσιγνωσια Αργεντινικου αμπελωνα στο SGL

Πε 14-Ιούν-2018 by 750ml

Είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε προχθές, 12 Ιουνίου, τυπικά δείγματα του διάσημου Αργεντίνικου αμπελώνα. Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκε για μία ακόμη φορά στη δραστήρια πρεσβεία της Αργεντινής και συγκεκριμένα στην κ. Χαλκιά. Της δίνουμε τα εύσημα τόσο για το κάλεσμα και περαιτέρω παρουσία αναγνωρισμένων εταιρειών εισαγωγής κρασιών από την Αργεντινή, όσο και για την επιλογή του χώρου…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Aglianico, Amvyx, Bodegas Krontiras, Dona Silvina, Hebe wines, Kylix, Maipu, Malbec, Malbec World Day, Mendoza, St George Lycabettus, Trinity wines, wine bar, Wine Box, wine event, Winegarage, αμπελώνας, Αργεντινή, βιοδυναμική καλλιέργεια, γευσιγνωσία, ερυθρό, ετικέτα, κρασί, μουσείο οίνου, οργανικό, πρεσβεία, ροζέ κρασί

Οι “Ανοιχτες Πορτες” τελειωσαν, αλλα δεν εκλεισαν!

Σα 09-Ιούν-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Οι πόρτες ανοιγμένες διάπλατα στο οινοποιείο Γκίκα   Το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαϊου σε συνδυασμό με τη Δευτέρα, επιπλέον αργία για κάποιους τυχερούς, αποτέλεσε επιπλέον κίνητρο, όπως αναμενόταν, για εξόρμηση στην εξοχή, στην παραλία και βεβαίως στα οινοποιεία που συμμετείχαν στην καθιερωμένη, πανευρωπαϊκή γιορτή των “Ανοιχτών Πορτών“! Αυτό που ίσως πρέπει να επικοινωνηθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα,…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Merlot, Αγιωργήτικο, αμπελουργός, αμπελώνας, αμπελώνες Μάρκου, Αναστασία Φράγκου, Ανοιχτές Πόρτες, αποθήκευση, αφιλτράριστο, βαρέλι, βαρέλι δεύτερης χρήσης, βιοδυναμική, βιολογικός, Βραδυανό, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, γκρουπ, διοξείδιο του θείου, ΕΝΟΑΑ, επίγευση, ετικέτα, κάθετη, κελλάρι, κόκκινο κρασί, κρασί, κτήμα Βασιλείου, κτήμα Παπαγιαννάκου, λευκό κρασί, μικροοινοποιια Μυλωνά, Μοσχάτο Λήμνου, μούστος, νέα ετικέτα, Νεμέα, ξενάγηση, οικογένεια Γεώργα, οινοπαραγωγός, οινοποιεία, οινοποιείο Γκίκα, οινοποιείο Νικολού, οινοποιός, οινοτουρισμός, οινόφιλος, παλαίωση, πολυπλοκότητα, Σαββατιανό, Σπάτα, τανίνες, τρύγος, τυφλή γευστική δοκιμή, φιάλη, χαμηλά θειώδη, ωρίμαση

Το (νομιμο) σκονακι για τις Ανοιχτες Πορτες 2018!

Πε 24-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Καθώς πλησιάζουμε στο πλέον πολυαναμενόμενο Σαββατοκύριακο της φετινής χρονιάς – και είναι βεβαίως αυτό των “Ανοιχτών Πορτών”, της πανευρωπαϊκής γιορτής του κρασιού, έχουμε, ως συνήθως, έναν ευχάριστο προβληματισμό… Σε ποια οινοποιεία θέλουμε να πάμε – ή πιο εύστοχα – ποια προλαβαίνουμε να επισκεφθούμε; Οι εκδηλώσεις πολλές και ποικίλες, οι γευσιγνωσίες επίσης αλλά ο χρόνος περιορισμένος…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Ανοιχτές Πόρτες, γευσιγνωσία, γευστικές δοκιμές, ΕΝΟΑΑ, ετικέτα, ξεναγήσεις, οινοποιείο

3 ακομα συμμετοχες οινοποιειων στις Ανοιχτες Πορτες 2018!

Τρ 22-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Το οινοποιείο Παναγιώτου είναι ένα από τα παλαιότερα της Αττικής, με οινοπαραγωγή μικρότερη των 5000 φιαλών ετησίως. Η ιστορία και η ενασχόληση με το κρασί πηγαίνει πολύ πίσω, στο 1860! Ένα από τα θεμελιώδη ζητήματα που συνδέουν το κρασί με τον άνθρωπο που το έχει δημιουργήσει, είναι ο χαρακτήρας που θέλει να του δώσει. Ο κ. Παναγιώτου μας είπε…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Cabernet Franc, Grenache, Merlot, Αγιωργήτικο, αμπέλι, αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, Ασύρτικο, Αττικός Αμπελώνας, βαρέλι, βιολογική καλλιέργεια, γευστική δοκιμή, γραμμικοί αμπελώνες, ελεύθερη είσοδος, ΕΝΟΑΑ, ετικέτα, ζύμες εμπορίου, κόκκινο κρασί, κρασί, κτήμα Εύοινος, λευκό κρασί, Μαρκόπουλο, ξεναγήσεις, οινοποιείο, οινοποιείο Παναγιώτου, οινοποίηση, ποικιλίες, ρετσίνα, ροζέ κρασί, Σαββατιανό, Σπάτα, στρεμματικές αποδόσεις, τρέχουσα σοδειά, τρύγος, φιάλη

Ανοιχτες Πορτες στο Οινοποιειο Παπαγιαννακου

Δε 21-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Με γευστικές δοκιμές των ετικετών της τρέχουσας σοδειάς και 3 ξεναγήσεις ανά ημέρα, θα μπορούν οι επισκέπτες οινόφιλοι να συνδυάσουν τη Σαββατιάτικη ή/και Κυριακάτικη εξόρμησή τους, στο εντυπωσιακό κτήμα Παπαγιαννάκου, στα πλαίσια των φετινών Ανοιχτών Πορτών. Οι ώρες επισκεψιμότητας είναι από τις 11:00 έως τις 17:00. Ωράριο ξεναγήσεων: 12:00, 14:00, 16:00 Επιπλέον δραστηριότητα για όλους την…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, ανοξείδωτη δεξαμενή, ασβεστολιθικά εδάφη, Ασύρτικο, Αττικός Αμπελώνας, βαρέλια, βιοκλιματικό, γευσιγνωσία, γευστικές δοκιμές, ελεγχόμενη θερμοκρασία, ετικέτα, ζύμωση, κάβα παλαίωσης, κλίμα, κρασί, κρυοεκχύλιση, κτήμα Παπαγιαννάκου, λευκό κρασί, μη αρδευόμενος, μονοποικιλιακό, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξεναγήσεις, οινοποιείο, οινοποίηση, οίνος, οξύτητα, ορυκτότητα, παλαίωση, ΠΓΕ Αττική, ΠΓΕ Μαρκόπουλο, ποικιλία, ΠΟΠ Σαντορίνη, Σαββατιανό, τρέχουσα σοδειά, τρύγος

Ανοιχτες Πορτες ’18: Τι (επιπλεον) θα απολαυσουμε στην Οινοτρια Γη!

Κυ 20-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις Ανοιχτές Πόρτες 2018 το κτήμα Οινότρια Γη. Με έδρα το Καπανδρίτι, μια ανάσα από την Αθήνα, οι οινόφιλοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν με ελεύθερη είσοδο από τις 11:00 έως τις 16:00 στους χώρους του πολύ ιδιαίτερου μουσείου οίνου και να δοκιμάσουν τα κρασιά του κτήματος. Σύμφωνα με…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Chateau, Julia Merlot, Merlot, Michel Rolland, Syrah, Αγιωργήτικο, αμπέλι, αμπελοτόπι, Ανοιχτές Πόρτες, αποστάγματα, αργιλώδες, βιολογική γεωργία, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, ελεύθερη είσοδος, εμφιάλωση, επίγευση, ετικέτα, κρασί, Κώστα Λαζαρίδη, μονοποικιλιακό, μουσείο οίνου, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξενάγηση, οινοποιείο, οινοποίηση, Οινότρια Γη, παλαίωση, ΠΓΕ Αττική, ποικιλίες, πολυπλοκότητα, στρεμματικές αποδόσεις, τανίνες, τρύγος, υψόμετρο

  • « Go to Previous Page
  • Σελίδα 1
  • Interim pages omitted …
  • Σελίδα 7
  • Σελίδα 8
  • Σελίδα 9
  • Σελίδα 10
  • Σελίδα 11
  • Go to Next Page »

Αρχική Πλευρική Στήλη

Δημητρης Περισορατης

Τι αποτελεί για εσάς το κρασί; Διασκέδαση, απαραίτητο συνοδευτικό εκλεκτού γεύματος, πολύτιμη προσθήκη δυσεύρετων ετικετών στη συλλογή σας, ένα ακόμα ποτό στην κάβα σας, ιδανική Σαββατιάτικη έξοδο σε wine bar, ή μήπως καθημερινή & αδιαπραγμάτευτη απόλαυση; Ένα πράγμα είναι βέβαιο... Διαβάστε περισσότερα →

Ιστορικό

Kατηγορίες

Αναζήτηση

Ετικέτες

750ml 750ml Winederful Ideas boutique οινοποιείο Merlot Syrah terroir wines of Crete Αγιωργήτικο Ανοιχτές Πόρτες Ασύρτικο ΕΝΟΑΑ Κρήτη Ρέθυμνο ΣΜΟΕ Σαββατιανό αμπελώνας βαρέλι βιολογική καλλιέργεια γευσιγνωσία γευστικές δοκιμές γευστική δοκιμή ετικέτα κρασί κόκκινο κρασί λευκό κρασί μαλαγουζιά μικροί οινοποιοί μονοποικιλιακό νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια ξενάγηση οίνος οινοποίηση οινοποιείο οινοτουρισμός οινόφιλος οξύτητα παλαίωση ποικιλία ποικιλίες ροζέ κρασί σοδειά τρύγος υψόμετρο φιάλη χορηγός επικοινωνίας

Footer

Ο ιστότοπος 750ml.gr στόχο έχει τη διάδοση του οινικού πλούτου της χώρας μας, την οινική εκπαίδευση, αλλά και διασκέδαση ...
Διαβάστε περισσότερα →

Επικοινωνία

  • Email
  • Facebook
  • Instagram

COPYRIGHT © 2018 750ml.gr | All Rights Reserved.

Copyright © 2025 750ml on the Foodie Pro Theme

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.ΕΝΤΑΞΕΙΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ