• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

750ml

  • Αρχικη
  • Νεα
  • Δοκιμασαμε
    • Κοκκινο
    • Λευκο
    • Ροζε
  • TIPS
  • 750ML
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Email
    • Facebook
    • Instagram

Κρήτη

ΒΑΡΕΛΑΤΟ ΒΙΔΙΑΝΟ ΑΠΟ ΙΔΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Πα 06-Ιούλ-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Δεν θα φεύγαμε από την Κρήτη εάν πρώτα δεν σας αποκαλύπταμε μία ακόμη καινούρια ετικέτα που βασίζεται αποκλειστικά στην πολλά υποσχόμενη γηγενή λευκή ποικιλία Βιδιανό. Ποικιλία που αγαπάει το βαρέλι, με μεγάλη δυναμική είτε μόνη της είτε σε blend και ολοένα διασημότερη εκτός συνόρων. Εξερευνώνται οι δυνατότητές της από τους Κρήτες οινοπαραγωγούς και όχι μόνο. Ετικέτα της…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Λευκό, Νέα επισημασμένο με:750ml, battonage, Hesperis, Idaia winery, magnum, αλκοόλ, Ανοιχτές Πόρτες, ασβεστο-αργιλώδες, βαρέλι, Βιδιανό, γευσιγνωσία, δεξαμενή, εσπεριδοειδή, ετικέτα, κρασί, Κρήτη, λευκό κρασί, μονοποικιλιακό, νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια, ξηρός, οξύτητα, ποικιλία, πολυπλοκότητα, προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη, Ρέθυμνο, σώμα, τρύγος, υψόμετρο, φιάλη, φρούτο, ωρίμαση

Η Ευρωπαικη πολη του κρασιου ειναι… το Ρεθυμνο!

Πε 28-Ιούν-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Μια μοναδική ευκαιρία παρουσιάζεται στον Κρητικό Αμπελώνα να αναδείξει τα οινικά διαμάντια του ενώπιον της Ευρώπης και μάλιστα εντός έδρας! Αφορμή η ανακήρυξη του Ρεθύμνου, ως «Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οινοπαραγωγών Πόλεων RECEVIN. Το γεγονός ότι μέχρι τον Μάρτιο του 2019, θα διατηρήσει τούτη την σημαντικότατη διάκριση, καταλαβαίνει κάποιος ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:wine blogger, wines of Crete, Zazazu, αμπελώνας, γαστρονομία, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, γηγενείς, Γιορτή Κρητικής διατροφής, διεθνείς ποικιλίες, Δίκτυο οινοποιών Κρήτης, εμφιαλωμένο κρασί, ετικέτα, Ευρωπαϊκή πόλη κρασιού, Ευρωπαϊκό δίκτυο οινοπαραγωγών πόλεων Recevin, Ιδαία οινοποιητική, κρασί, Κρήτη, Κρητική διατροφή, Κρητικός αμπελώνας, κτήμα Πατεριανάκη, κτήμα Τοπλού, Μίνως Μηλιαράκη, οινική επικοινωνία, οινοδημοσιογράφος, οινοποιείο, οινοποιείο Αγγελάκη, οινοποιείο Αλεξάκη, οινοποιείο αφοί Στραταριδάκη, οινοποιείο Γαβαλά, οινοποιείο Διαμαντάκη, οινοποιείο Διγενάκη, οινοποιείο Δουλουφάκη, οινοποιείο Ευφροσύνη, οινοποιείο Ζαχαριουδάκη, οινοποιείο Καραβιτάκη, οινοποιείο Κλάδου, οινοποιείο Λυραράκη, οινοποιείο Μανουσάκη, οινοποιείο Μπουτάρη, οινοποιείο Ντουράκη, οινοποιείο Παρασκευάς, οινοποιείο Στυλιανού, οινοποιείο Τιτάκη, οίνος, οινοτουρισμός, οινόφιλος, ποικιλία, ποτήρι γευσιγνωσίας, Ρέθυμνο, ρους οινοποιϊα Ταμιωλάκη, σοδειά, Φορτέτζα

  • « Go to Previous Page
  • Σελίδα 1
  • Σελίδα 2

Αρχική Πλευρική Στήλη

Δημητρης Περισορατης

Τι αποτελεί για εσάς το κρασί; Διασκέδαση, απαραίτητο συνοδευτικό εκλεκτού γεύματος, πολύτιμη προσθήκη δυσεύρετων ετικετών στη συλλογή σας, ένα ακόμα ποτό στην κάβα σας, ιδανική Σαββατιάτικη έξοδο σε wine bar, ή μήπως καθημερινή & αδιαπραγμάτευτη απόλαυση; Ένα πράγμα είναι βέβαιο... Διαβάστε περισσότερα →

Ιστορικό

Kατηγορίες

Αναζήτηση

Ετικέτες

750ml 750ml Winederful Ideas boutique οινοποιείο Merlot Syrah terroir wines of Crete Αγιωργήτικο Ανοιχτές Πόρτες Ασύρτικο ΕΝΟΑΑ Κρήτη Ρέθυμνο ΣΜΟΕ Σαββατιανό αμπελώνας βαρέλι βιολογική καλλιέργεια γευσιγνωσία γευστικές δοκιμές γευστική δοκιμή ετικέτα κρασί κόκκινο κρασί λευκό κρασί μαλαγουζιά μικροί οινοποιοί μονοποικιλιακό νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια ξενάγηση οίνος οινοποίηση οινοποιείο οινοτουρισμός οινόφιλος οξύτητα παλαίωση ποικιλία ποικιλίες ροζέ κρασί σοδειά τρύγος υψόμετρο φιάλη χορηγός επικοινωνίας

Footer

Ο ιστότοπος 750ml.gr στόχο έχει τη διάδοση του οινικού πλούτου της χώρας μας, την οινική εκπαίδευση, αλλά και διασκέδαση ...
Διαβάστε περισσότερα →

Επικοινωνία

  • Email
  • Facebook
  • Instagram

COPYRIGHT © 2018 750ml.gr | All Rights Reserved.

Copyright © 2025 750ml on the Foodie Pro Theme

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.ΕΝΤΑΞΕΙΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ