• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

750ml

  • Αρχικη
  • Νεα
  • Δοκιμασαμε
    • Κοκκινο
    • Λευκο
    • Ροζε
  • TIPS
  • 750ML
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Email
    • Facebook
    • Instagram

γευσιγνωσία

Οικογενεια Γεωργα: “Ανοιχτες Πορτες” & 20 χρονια βιολογικης αμπελουργιας!

Κυ 20-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Ιδιαίτερη σημασία αποκτούν οι φετινές “Ανοιχτές Πόρτες“ για το οικογενειακό οινοποιείο Γεώργα στα Σπάτα,  αφού συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 20 ετών βιολογικής αμπελουργίας και οινοποίησης! Η οικογένεια Γεώργα υιοθετεί φυσικό τρόπο βιολογικής καλλιέργειας του σταφυλιού και μέσω αβίαστης οινοποίησης παράγει κρασί που διατηρεί τα φυσικά χαρακτηριστικά της ποικιλίας από την οποία προέρχεται. Το πρόγραμμα έχει…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:Chardonnay, Grenache Rouge, Merlot, Syrah, Αγιωργήτικο, αμπέλι, αμπελώνας, Ανοιχτές Πόρτες, Ασύρτικο, αφιλτράριστο, βιοδυναμική, βιολογική αμπελουργία, βιολογικός, γευσιγνωσία, γευστικές δοκιμές, ελεύθερη είσοδος, ετικέτα, ημιαφρώδες, ημίξηρο, ήπια οινοποίηση, ιθαγενείς ζύμες, κρασί, μαλαγουζιά, Μανδηλαριά, Μοσχάτο Αλεξανδρείας, ξενάγηση, οικογένεια Γεώργα, οινοποιείο, οίνος, ΠΓΕ Αττική, πειραματικές οινοποιήσεις, ποικιλία, ποικιλίες, ροζέ κρασί, Σαββατιανό, σταφύλι, χαμηλά θειώδη, χωρίς θειώδη

“Ανοιχτες Πορτες 2018”: 8+1 λογοι για να πατε στο οινοποιειο Γκικα!

Σα 19-Μάι-2018 by 750ml

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα λάβει χώρα στο οινοποιείο Γκίκα που εδρεύει στα Σπάτα. Σαββατοκύριακο με επιλογές ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες, για άνδρες & γυναίκες και φυσικά για τους φίλους του ποιοτικού κρασιού. Γευσιγνωσίες συνοδεία picnic & barbeque! 8 λόγοι για να συμμετάσχετε ενεργά στην πανευρωπαϊκή γιορτή του κρασιού, όντας εντός Αθηνών! (αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω). Επιπρόσθετος λόγος…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:barbeque, blend, magnum, Merlot, Pine Forest, ακυκλοφόρητη, Ανοιχτές Πόρτες, βαρέλι δεύτερης χρήσης, Βραδυανό, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, διαγωνισμός φωτογραφίας, εκδηλώσεις, ΕΝΟΑΑ, κόκκινο κρασί, κρασί, νέα ετικέτα, ξενάγηση, οινοποιείο, οινοποιείο Γκίκα, οινοποίηση, οξύτητα, ποικιλίες, σπάνια ερυθρή ποικιλία, σώμα, φιάλη, χαρμάνι

Η πρωτη οινοποιηση Pinot Noir rosé στην Ελλαδα ειναι γεγονος!

Τρ 15-Μάι-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Δεδομένου ότι αποτελεί την πρώτη οινοποίηση Pinot Noir rosé στην Ελλάδα, (ξηρός, ήσυχος οίνος), δίνει μια διαφορετική διάσταση σε ό,τι έχει δοκιμαστεί έως τώρα στον Ελληνικό Αμπελώνα. Τολμηρό εγχείρημα, αλλά κανείς δεν ξέρει πραγματικά τις δυνατότητές του αν δεν τολμήσει… Κι εμείς που το δοκιμάσαμε πρώτοι και είχαμε την αποκλειστικότητα της πρώτης δημοσίευσης της ετικέτας…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα, Ροζέ επισημασμένο με:Pinot Noir, άγουρο αχλάδι, αγριόμηλο, απεριτίφ, αρωματικά χαρακτηριστικά, βρεγμένα φύλλα, γευσιγνωσία, γευσιγνωστική σημείωση, δάκρυα, διαύγεια, έδαφος, ελληνικός αμπελώνας, ένταση γεύσης, εξέλιξη, επίγευση, ετικέτα, ήσυχος οίνος, ιλυοαργιλώδες, κόκκινα φρούτα, κόκκινο μήλο, κρασί, κρυοεκχύλιση, ντελικάτα αρώματα, ξηρός, ξηρός πάγος, οινοποίηση, οξυγόνο, οξύτητα, ποικιλία, πράσινα φρούτα, πρώτη δημοσίευση, ρόδι, ροζέ κρασί, σομόν, στέμφυλα, σώμα, τρύγος, τσάι, υψόμετρο, φραγκοστάφυλο, φράουλα, φυτικότητα

Αρκει μια μονο γουλια οταν δοκιμαζουμε το πρωτο κρασι;

Κυ 15-Απρ-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Όταν δοκιμάζουμε το πρώτο κρασί κάθε φορά, είτε λευκό, είτε κόκκινο, να μην ξεχνάμε ότι για να το κρίνουμε σωστά, θα πρέπει να το βάλουμε στο στόμα μας 3 με 4 φορές οπωσδήποτε. Μία μόνο γουλιά θα μας παραπλανήσει γευστικά, είτε πρόκειται για την αρχή μιας γευστικής δοκιμής, είτε για το πρώτο σερβίρισμα κρασιού στο…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Tips επισημασμένο με:γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, εστιατόριο, κόκκινο κρασί, κρασί, λευκό κρασί, οξύτητα, τανίνες

Πιο πολυ (Σαββατιανο) την Κυριακη!

Κυ 15-Απρ-2018 by Δημήτρης Περισοράτης

Άνω των 80 ετικετών από 27 οινοποιεία – μέλη της ΕΝ.Ο.Α.Α. πρόκειται να παρελάσουν στα ποτήρια μας την προσεχή Κυριακή 22 Απριλίου. Ο χώρος γνωστός και φιλόξενος… Wine point. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη! Αξιοσημείωτο ότι θα υπάρχει παρουσία και οινοποιών που θα απαντήσει στις όποιες απορίες σας.  Για 6 ολόκληρες ώρες (12-6) η γευστική…

Read More

Ανηκει στην κατηγορια:Νέα επισημασμένο με:terroir, Wine point, αμπελώνας, Αττικός Αμπελώνας, γευσιγνωσία, γευστική δοκιμή, ελεύθερη είσοδος, ΕΝΟΑΑ, κόκκινο κρασί, κρασί, λευκό κρασί, οινοποιεία, ποικιλία, ροζέ κρασί, Σαββατιανό

  • « Go to Previous Page
  • Σελίδα 1
  • Interim pages omitted …
  • Σελίδα 3
  • Σελίδα 4
  • Σελίδα 5

Αρχική Πλευρική Στήλη

Δημητρης Περισορατης

Τι αποτελεί για εσάς το κρασί; Διασκέδαση, απαραίτητο συνοδευτικό εκλεκτού γεύματος, πολύτιμη προσθήκη δυσεύρετων ετικετών στη συλλογή σας, ένα ακόμα ποτό στην κάβα σας, ιδανική Σαββατιάτικη έξοδο σε wine bar, ή μήπως καθημερινή & αδιαπραγμάτευτη απόλαυση; Ένα πράγμα είναι βέβαιο... Διαβάστε περισσότερα →

Ιστορικό

Kατηγορίες

Αναζήτηση

Ετικέτες

750ml 750ml Winederful Ideas boutique οινοποιείο Merlot Syrah terroir wines of Crete Αγιωργήτικο Ανοιχτές Πόρτες Ασύρτικο ΕΝΟΑΑ Κρήτη Ρέθυμνο ΣΜΟΕ Σαββατιανό αμπελώνας βαρέλι βιολογική καλλιέργεια γευσιγνωσία γευστικές δοκιμές γευστική δοκιμή ετικέτα κρασί κόκκινο κρασί λευκό κρασί μαλαγουζιά μικροί οινοποιοί μονοποικιλιακό νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια ξενάγηση οίνος οινοποίηση οινοποιείο οινοτουρισμός οινόφιλος οξύτητα παλαίωση ποικιλία ποικιλίες ροζέ κρασί σοδειά τρύγος υψόμετρο φιάλη χορηγός επικοινωνίας

Footer

Ο ιστότοπος 750ml.gr στόχο έχει τη διάδοση του οινικού πλούτου της χώρας μας, την οινική εκπαίδευση, αλλά και διασκέδαση ...
Διαβάστε περισσότερα →

Επικοινωνία

  • Email
  • Facebook
  • Instagram

COPYRIGHT © 2018 750ml.gr | All Rights Reserved.

Copyright © 2025 750ml on the Foodie Pro Theme

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.ΕΝΤΑΞΕΙΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ